• Home
 • Wat doen wij?
 • Hondenopvang

Kleinschalige hondenopvang

Wij hebben een kleinschalige hondenopvang aan huis. Wilt u een dagje uit en kan uw hond niet mee? Of wilt u op vakantie zonder uw hond? Wij verzorgen de opvang van uw hond.

Uw hond kan zich bij ons aan huis prima vermaken. Er is een speelweide direct achter ons huis, hier kan uw hond veilig spelen en ravotten. Onze binnenruimte is verwarmd en er is 24 uur per dag toezicht. Bij warm weer hebben wij een zwembad waar de honden heerlijk in kunnen afkoelen. Uiteraard is dit onder begeleiding.
Hondenopvang De Wollige Grasmachines16

Ook kunnen wij, indien u dit wenst, u op de hoogte houden hoe het met uw hond gaat door middel van email, Whatsapp of Facebook.


Kosten
Voor dagopvang vragen wij € 15,- per dag per hond, dit is exclusief voer. Indien u dit wenst kan de hond met ons voer gevoerd worden en geldt een toeslag van € 1,50 per hond. Let op: Zowel de dag van brengen en de dag van ophalen worden als hele dag in rekening gebracht.

Betaling
Voor meerdere dagen opvang gelden onderstaande regels. Brengt u de hond voor één dag kunt u op de dag zelf betalen. Het bedrag dient te zijn voldaan voor u de hond brengt. Bij aanmelden van de hond sturen wij per mail of per post een factuur deze factuur is inclusief BTW.U kunt ook pinnen bij ons.


Annulering
Bij niet tijdige anulering (2 weken voor aanvangsdatum) worden de volledige kosten in rekening gebracht. Dagopvang moet binnen 24 uur worden afgezegd. Wordt er op de dag zelf afgezegd worden de kosten in rekening klant gebracht. Bij niet brengen van de hond worden de kosten voor de gereserveerde dagen volledig in rekening gebracht.

 
Door uw hond bij ons  te brengen, geeft u blijk van vertrouwen in onze kleinschalige hondenopvang "de Wollige Grasmachines". 
Wij op onze beurt, zullen al het mogelijke doen om het verblijf voor uw hond zo prettig mogelijk te maken.Vergeet u echter niet dat het pension onmogelijk huis en gezin voor de dieren kan vervangen. Het kan slechts een zo veilig 
mogelijke opvang voor uw dier zijn tijdens uw afwezigheid. Zo kan het gebeuren dat, ondanks alle zorg en voeding, een dier magerder wordt, of dat bijvoorbeeld uw hond zich verwondt tijdens het spelen. 

Wat wij willen zeggen is dat er zekere risico's zijn en wij ons verplicht voelen u daar op te wijzen, ook al behoren narigheden gelukkig tot een uitzondering.

 Omdat uitzonderingen echter ook gedekt moeten zijn, verzoeken wij u vriendelijk onderstaande tekst goed te lezen.

Wij als eigenaar van de kleinschalige hondenopvang “de Wollige Grasmachines” hebben ten allen tijde recht om diergeneeskundige hulp in te schakelen voor de door u gebrachte hond. Dit uiteraard als dit nodig is, en wij proberen altijd onderweg de eigenaar te bereiken. De kosten hiervan zijn voor de eigenaar.

Mocht uw hond ernstige beschadigingen aanrichten aan eigendommen en/of opstal van kleinschalige hondenopvang “de Wollige Grasmachines” dienen deze vergoed te worden. De meeste aansprakelijkheidsverzekeringen dekken deze kosten.

Wij hebben allerlei voorzieningen getroffen om onze hondenopvang zo veilig mogelijk te maken, de weide en vrijloop plaats is afgerasterd en omheind en bij de uitgang is een sluis met een dubbel hek. Mocht een hond toch ontsnappen en weg lopen dan schakelen wij direct Amivedi en de dierenambulance is en doen wij melding bij de politie. Wij zullen ook direct contact met u opnemen en gaan zelf direct zoeken. Als u hond bij ons in de opvang is en hij loopt weg kunnen wij voor de eventuele gevolgen niet aansprakelijk worden gesteld.

U blijft ten alle tijde verantwoordelijk voor het gedrag van uw hond!

Hond in bad
Maak een reservering
Wilt u uw hond(en) ook een leuke en veilige vakantie bieden terwijl u weg bent?
Vult u dan het onderstaande formulier volledig in en wij zullen u binnen 24 uur laten weten of we op de opgegeven data plek voor uw dierbare viervoeter(s) hebben.

Klik hier en vul ons aanvraagformulier in!


 

TUSSEN KERST EN OUD EN NIEUW ZIJN WIJ ALTIJD GESLOTEN!!!Huisregels hondenopvang

 •    U kunt uw hond brengen tussen 08:15 en  10:00 uur en weer ophalen tussen 09:00 en 10:.00 uur of aan het einde van de middag tussen 16:30 en 17:30 - in overleg kan hiervan afgeweken worden
 •     Mocht u eerst kennis willen maken, dan kan dit op werkdagen, na telefonische afspraak, tussen 9:00 en 10:00 of tussen 16:30 en 17:00. In overleg kan hiervan afgeweken worden maar wij bewaren de rest van de dag graag de rust voor de aanwezige honden.
 •   Uw hond heeft een veilige halsband en een goede riem bij zich
 •   Uw hond gedraagt zich sociaal naar mens en hond
 •   Uw hond is volledig ingeënt of u heeft een titter bepaling, en u dient het entingsboekje mee te nemen
 •   Uw hond dient vrij te zijn van vlooien
 •   Loopse teven kunnen wij wel opnemen maar worden, indien dit nodig is, apart van de andere honden gehouden
 •   Tijdens de opvang blijft de eigenaar van de hond ten alle tijden aansprakelijk voor de schade die uw hond eventueel aanricht.
 •   Mocht u hond tijdens de opvang ziek worden gaan wij naar een dierenarts met u hond. De kosten van de dierenarts zijn ten alle tijden voor eigenaar van de hond
 •   U geeft ons alle informatie omtrent het karakter en gedrag van de hond
 •   Mocht u hond gedurende de nacht regelmatig blaffen of voor andere overlast zorgen dan proberen wij dit ongewenste gedrag op te lossen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan dient de hond opgehaald te worden. Dit in verband met de locatie van de Wollige Grasmachines aan de rand van de bebouwde kom. De Wollige Grasmachines geeft in dit geval geen geld terug.

Hondenopvang De Wollige GrasmachinesHondenopvang De Wollige Grasmachines19Hondenopvang De Wollige Grasmachines15Hondenopvang De Wollige Grasmachines20

Copyright © 2018 De Wollige Grasmachines   |   Neem contact op: +31 (0) 6 23 56 88 35   |   Ontwerp & bouw PS webdesign plus